Csicsó Farm

Követem

Ennek a cégnek nincs aktív hirdetése

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Csicsó Farm

(0)

About Us

A Csicsó Farm cégcsoport mezőgazdasági tevékenységet folytató társaságok összessége, amelynek alapítója és fő tulajdonosa Claessens Christophe. Szülei már gyermekkorában is mezőgazdasággal foglalkoztak, így a cégcsoport a családi hagyománynak megfelelve 2009-ben kezdte meg működését Csurgó környékén. Mára somogycsicsói és iharosberényi központjával a környező térség egyik legnagyobb munkaadójává nőtte ki magát.
Ahogy a cég folyamatosan bővül, a dolgozói létszám is arányosan növekszik. Jelenleg mintegy nyolcvan főt foglalkoztatunk, emellett folyamatosan keresünk új munkatársakat csapatunkba. Cégünk alapvetően családcentrikus, fontosnak tarjuk, hogy munkatársainknak hosszútávon megfelelő anyagi biztonságot jelentő munkahelyeket teremtsünk.
Önellátó gazdaságra és a fenntarthatóságra törekszünk, ágazataink körforgás-szerűen összekapcsolódnak. Célunk a versenyképesség fenntartása, amelyet a fejlett és folyamatosan képzett munkaerő, a modern technika és a környezettudatos fejlesztések biztosítanak.
Vállaltunk fő feladata a cégcsoportban lévő sertésállomány részére GMO mentes takarmánynövények előállítása (kukorica, búza, tritikálé, árpa), illetve a kiváló minőségű malac és hízósertés előállítás. Hivatásunk a minőségi termék hatékony előállítása. A takarmánynövények nagy részét a gazdaság a saját szántóföldjein termeli meg, a fennmaradó részt pedig a környékbeli gazdáktól vásárolja meg. Mivel sertéshízlalással foglalkozó telepünk állománya folyamatosan bővül, vevői igény szerint többféle méretet és minőséget tudunk biztosítani vásárlóinknak.