Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy álláshirdetés feladása az ÁllásMindenkinek weboldalon?

Az álláshirdetés feladása az előfizetési csomag(ok) kiválasztása mellett – jelenleg minden felhasználónk számára korlátlan hirdetési csomagot biztosítunk évi nettó 9.900 Ft-ért.
OPEN csomag esetén 3 db kiemelést is biztosítunk. (toborzási csomag vásárlása esetén az OPEN csomag 365 napig korlátlanul használható)

Mennyi időre adhatok fel hirdetést?

Az álláshirdetések maximum 30 napra adhatóak fel.

 

Mit jelent a kiemelt hirdetés?

A kiemelt hirdetések elsőként jelennek meg a keresési találatok között, az ingyenesen feladott hirdetések elött, ezen belül a megjelenési sorrendet pedig a hirdetések frissessége befolyásolja. A kiemelt hirdetéseket feltűnő megjelenéssel mutatjuk az álláskeresők számára, így hirdetésedet többen nézhetik meg, mintha kiemelés nélkül jelenne meg.

 

Hogyan emelhetek ki egy hirdetést?

Saját felhasználói fiókodba belépve minden hirdetés sorában egy csillag szerepel. Ha a kiválasztott hirdetési csomag tartalmaz kiemelést, a csillagra kattintva emelhetőek ki az egyes állások.

 

Bármikor frissíthetem a hirdetési csomagomat? Mennyibe kerül?

A kiválasztott hirdetési csomagot bármikor módosíthatod. A csomagmodósításnak nincs költsége, egyedül a kiválasztott csomag árát kell kifizetned a csomagváltáshoz.

Kérjük vedd fiegyelembe, hogy a csomagmódosítással a jelenlegi csomagod megszűnik. Javasoljuk, hogy csak akkor válts csomagot, ha jelenlegi csomagod már nem tartalmaz kiemelési lehetőséget!

 

Hogyan tudok hirdetési csomagot módosítani?

Csomagmódosításra felhasználói fiókodban a “Hirdetési csomagok” menüpontban van lehetőség.

  1. Lépj be a felhasznlói fiókodba!
  2. Válaszd ki a Hirdetési csomagok menüpontot az oldal közepén található menüsorban!
  3. Kattintsd a Csomag módosítása gombra!
  4. Válaszd ki a kívánt csomagot!
  5. Töltsd ki a számlázási adatokat!
  6. Vásárold meg a kívánt csomagot!