Tutti Biscotti Kft.

(0)
Követem
Bemutatkozás

Cégünk 40 százalékban Magyarországra, 60 százalékban külföldre készít sütőipari termékeket főként a cukrászati piac területén. Termékeinket nem saját márkanév alatt forgalmazzuk, hanem más cégeknek gyártunk és szállítunk, de kizárólag magas nívót képviselő ügyfelekkel működünk együtt.

Prémium gyártóként megfelelő minősítéssel tudunk kiszolgálni olyan kapacitást, ami máshol hiányzik. Ha partnereink új termékkel szeretnének előrukkolni, de nincs rá kapacitásuk, mi megvalósítjuk helyettük.

Jelenleg leginkább linzerbázisú finomságokat gyártunk: a teljesség igénye nélkül ilyen az isler, a diós kifli, a különböző pathék. Ott van a cukrászpalettán a csokidarabos finomság, a barackos karika, a kókuszpuszedli, de nem maradhatnak ki a felsorolásból a klasszikusnak számító teasütemények és kávéházi sütemények vagy az osztrák piacon kiemelten sikeres Lebkuchen (mézeskalács) sem. Vannak leveles tésztából készült finomságaink is, és készítünk macaronokat, valamint az ünnepi szezonban bejglit is.

Három fő jelszavunk: a hitelesség, a tudás és a tradíció.

Családunk cukrászdinasztiával büszkélkedhet. Büszkeséggel és megelégedettséggel tölt el minket, hogy partnereink abszolút bizalmat szavaznak nekünk napról-napra. Tudják, hogy ha velünk dolgoznak, akkor a hagyomány és az újítás elegyével dolgoznak. Olyan közös munkában van részük, ahol előre tekintünk és szakértelmünkre alapozva tesszük meg a közös lépéseket a jövőbe.

 

Tutti Biscotti Kft. 1 álláshirdetést tett közzé

Cég információk
  • Nyitott pozíciók száma 1 db
  • Iparág Gyártás, termelés
  • Cím 9444 Fertőszentmiklós, Mező utca 1747/34.

Lépj velünk kapcsolatba

https://www.allasmindenkinek.hu/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=39643