Modern Alarm Kft.

Követem

Modern Alarm Kft. 1 álláshirdetést tett közzé

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Modern Alarm Kft.

(0)

About Us

A Modern Alarm Kft. elődjét a Modern Alarm Bt.-t 1992-ben, belföldi természetes személyek, családi vállalkozásként alapították vagyonvédelmi rendszerek forgalmazása, szerelése és szervizelése céljából. 1996-ban a vállalkozás felhagyott a telepítéssel és  azóta csak kereskedelmi tevékenységet folytat.
A vállalkozás cégformáját 1999-ben változtatta kft.-re. Ezt az átalakulást követően, a Kft. biztonsági rendszerek importjába és nagykereskedelmébe kezdett.
A teljesség igénye nélkül, cégünk az alábbi termékköröket importálja, forgalmazza:

  • Behatolásvédelmi és tűzjelző berendezések
  • Videomegfigyelő eszközök
  • Beléptető-rendszerek
  • Fixtelepítésű hőkamerák
  • Hagyományos és IP-alapú kaputelefonok, videokaputelefonok
  • Zselés ólomakkumulátorok
  • Vagyonvédelmi jelzőkábelek, koaxiális kábelek, UTP-kábelek

A termékkörök saját importú termékeinek garanciális és garancián túli javítását is házon belül végzi, saját szervizében.

A vállalkozás jelenleg 20 főt foglalkoztat.

A cég küldetésének tekinti, hogy erős műszaki háttértámogatást nyújtson ügyfeleinek a megvásárolt termékekkel kapcsolatban.
Vásárlás előtt az igényekhez igazodó típusok kiválasztásában segítenek a szakreferensek, míg a vásárlás után a végleges beállításban, kialakításban, továbbfejlesztésben adnak hasznos információkat.

A forgalmazott eszközöket a szakreferensek maguk is tesztelik, használják így tartva magukat naprakészen.

A Modern Alarm Kft. rendszeresen szervez oktatást, továbbképzést vásárlóinak, a legújabb termékekről, technológiákról. Ezeken nem csak a régi vásárlók vehetnek részt, hanem bárki, aki érdeklődik az adott termék telepítése, forgalmazása iránt.