Marketbau-Remeha Kft

Követem

Marketbau-Remeha Kft 1 álláshirdetést tett közzé

Marketbau-Remeha Kft

Infomation Company

  • 1 Jobs
  • Adószám 10833571-2-13

Leírás a cégről

A REMEHA B.V. története 1935-ben kezdődött, mikor G. van Reekum egy műszaki termékek forgalmazásával foglalkozó céget alapított, majd később a cég saját alapítású öntödéje is működni kezdett.

A kazánok gyártásába akkor kezdtek, amikor a földgáz fűtési célból való hasznosítása tömegessé vált. Idővel a REMEHA B.V. vezető pozíciót harcolt ki magának a kis és közepes kazánok kategóriájában és jelenleg a minél biztonságosabb, jobb minőségű és kezelhetőbb kazánok fejlesztésére helyezi a hangsúlyt.

Mérföldkő volt a gyár életében az 1978-as kondenzációs kazán szabadalom. A kondenzációs kazántechnikát azóta több európai gyár is alkalmazza, de a Remeha gyár folyamatos fejlesztései révén a Remeha kondenzációs kazán ma is a legfejlettebb technikát testesíti meg.

A gyár nagy hangsúlyt fektet korunk egyre inkább előtérbe kerülő követelményére, a környezetvédelemre is. A környezettudatos gondolkodásmód eredményei az évek óta kifogástalanul működő, jó hatásfokú, környezetbarát REMEHA kondenzációs kazánok, amelyek károsanyagkibocsátása lényegesen alacsonyabb a hagyományos elven működő társaikénál.

A partnerekkel való szoros együttműködés jól működő, hatékony értékesítési hálózatot biztosít  a kazánok számára Európában és világszerte egyaránt. A REMEHA név mindenhol kedvelt a kazántechnikában, ami elsősorban a széles, a legkülönbözőbb fogyasztói igényeket is kielégítő termékválasztéknak köszönhető.

Magyarországon 1989 óta van jelen a márka az ipari kazánokok területén, a lakossági termékek bevezetésére 2008-ban került sor. A lakossági termékeket kereskedelmi partnerhálózatunkon keresztül forgalmazzuk, mely szerviz hálózatunkkal együtt országos jelenlétet biztosít a Remeha termékek számára.

Kövess minket

Facebook
Twitter