LP Kuliga Computer Kft.

Követem

LP Kuliga Computer Kft. 1 álláshirdetést tett közzé

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

LP Kuliga Computer Kft.

Informatikai megoldások kicsinek és nagyoknak...
(0)

About Us

A Kuliga Computer üzleti tevékenysége 1999 Márciusában indult el, egy tizenöt négyzetméteres garázsboltban.

Célkitűzés az volt, hogy a helyi vásárlóközönség barátságos áron tudjon új, vagy használt informatikai eszközöket berendezéseket vásárolni Szarvason.

2006-ban az egyéni vállalkozás BT-vé alakult át, portfólió bővitésként weblap szerkesztéssel, webshopok kialakításával is foglakozunk ettől az időponttól kezdve.

2013-tól Dinamikus Weblapokat, egyedi programozásokat is készítünk.
2014 őszén a garázsboltból egy sokkal nagyobb telephelyre (Markovitz Mátyás u. 9) költöztünk,hogy ki tudjuk szolgálni a nagyobb partnerek igényeit is.

2014 őszétől használt svájci, prémium kategóriás, üzleti laptopok és brand PC-k importjával (Lenovo, Dell, HP) keztünk el foglalkozni, továbbá ezen PC-k  nagykereskedelmi forgamazásával bővítettük profilunkat.

2016 végén saját márkát indítottunk útra, a Tigertechet. Jó minőségű gamer egereket, multimédiás billentyűzetet, vezetéknélküli hangszórót és fejhallgatót gyártattunk és keztünk el forgamazni TIGERTECH márkanév alatt.

2017 Januárában indult második saját márkánk “Kingmemory” név alatt. Memóriákat, SSD-ket kezdünk el gyártani, amit a Magyarországi piac nagy örömmel fogadott.
2017 Őszén bekerültünk több hazai IT szaklapba, részt vettünk a PC Word nagy sikerű őszi kampányában is.
2018 ban csapatunk három új taggal bővült. Szoftverfejlesztéseink a mai kor követelményeinek megfelelően új megoldásokat kinálnak üzleti partnereink számára.

A cég dinamikus fejlődésének köszönhetően az új és használt asztali számítógépek, laptopok, monitorok mellett hálózati eszközökkel és multimédiás kiegészítőkkel bővítettük kínálatunkat, valamint kelet-magyarországi Tenda, Revoltec, XDL, VCOM
és LB-LINK sub-disztribútorok lettünk.

2019.től két saját Márkánk Kingmemory és a Tigertech védjegy alá került.

2021-ben a nehézségek ellenére megújítottuk a Tigertech márkánk arculatát, ráncfelvarráson esett át honlapunk, bővítettük kínálatunkat webkamerákkal, laptop tásákákkal, laptop töltőkkel, VGA kártyával. Szintén 2021-től teljes upgrade-en esett át Webelegant néven futó weblapkészítő profilunk is. Arculatok és logók tervezése is bekerült a palettára, automatizált webshopok, valamint egyedi, elegáns bemutatkozások elkészítésével foglalkozunk.

Célkitűzéseink között szerepel saját márkánink a Kingmemory és a Tigertech minnél nagyobb körben történő népszerűsitése, a termékpaletta és partnereink további bővitése, az ügyfeleink minőségi kiszolgálása.