KRS Ügyvédi Iroda

Követem

KRS Ügyvédi Iroda 1 álláshirdetést tett közzé

KRS Ügyvédi Iroda

Leírás a cégről

Egy több, mint 25 éves múlttal rendelkező, hazai tulajdonú, de széles nemzetközi kapcsolatrendszerrel bíró, gazdasági joggal és adótanácsadással foglalkozó iroda vagyunk. Ügyfeleink hazai és nemzetközi közép- és nagyvállalatok, melyek részére komplex jogi- és adótanácsadást nyújtunk, legyen szó akár a napi működésről, akár befektetési- és/vagy fejlesztési projektek megvalósításáról. Az iroda megalakulása óta törekszünk az ügyfelek minél hatékonyabb kiszolgálását eredményező innovatív megoldások felkutatására és alkalmazására, így például, a hazai piacon elsőként tesszük lehetővé az ügyfelek számára bizonyos ügyvédi szolgáltatások teljesen elektronikus formában történő igénybevételét.

Szakmailag kiválóan felkészült, az ügyvédi hivatás iránt elkötelezett, üzleti gondolkodású, tanácsadói szemlélettel bíró csapat vagyunk, akik követjük a nemzetközi trendeket és nem félünk a digitalizáció hamarosan jelentkező kihívásaitól, hanem azon dolgozunk, hogy azokat a magunk és ügyfeleink javára fordítsuk.

Munkánkat a professzionalitás megőrzése mellett családias hangulatban, csapatban, egymást segítve, egy közös cél érdekében végezzük.

Kövess minket

Facebook
Twitter