ItJump Kft

Követem

ItJump Kft 1 álláshirdetést tett közzé

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

ItJump Kft

(0)

About Us

Bemutatkozunk

Az ItJump Kft. 2012-ben induló vállalkozás, amely a fizetésképtelenségi eljárásokhoz kapcsolódó szoftvermegoldással lépett be a piacra.

Ma már az átalakuló társadalom olyan kihívások elé állít bennünket, ahol újszerűen kell gondolkodnunk a természetes személy és a világ közötti kapcsolaton. Az elektronikus társadalom újra rajzolja minden eddigi ismeretünket, az informatikai szolgáltatásokkal kapcsolatos korábbi elképzeléseket. A jelen kihívásait olyan folyamatok teljes átalakítása jellemzi, mint az iratkezelés papír alapúból elektronikus alapúvá válása, a kézjegyünk e-aláírássá alakulása……jellemez.

A ma ijesztő és egyben megkerülhetetlen fogalmak hétköznapivá tétele kihívás és hivatás számunkra:

  • Elektronikus irat,
  • Elektronikus aláírás, e-személyi igazolvány,
  • E-kapuk: ügyfélkapu, cégkapu, hivatali kapu,
  • BKSZ: e-postaláda (biztonságos kézbesítési szolgáltatás),
  • SZÜF: személyre szabott ügyintézési felület.

Új módon kell kezdenünk gondolkodni az adataink és mások adatainak védelméről. Az átalakuló világunkban ma már érezhető, hogy komoly értékké vállik a természetes személy személyes adatainak elérhetőségeinek birtoklása, a közvetlen személy elérése. Egyre erősebb nyomás nehezedik a társadalomra, hogy megfelelő védelem kerüljön kialakításra a személyes adataink és magánszféránk megvédése érdekében. Ez a kényszer évek óta ott van a levegőben válaszra várva. Nem tudjuk, hogy a mai rendeletek (Alaptörvény, Info törvény, GDPR) megfelelnek-e ezekre a kérdésekre, de azt biztosan állítjuk, hogy ezek ugyanolyan gyorsan és folyamatosan változnak, mint maga a társadalom.

Azt is szükségesnek tartottuk, hogy ezekre a változásokra mi magunk is reagáljunk a fejlesztésekkel, új eszközökkel és új megközelítésben.

A vállalkozás központja továbbra is a Nyugat-dunántúli régióban, Szombathelyen van. A szolgáltatás országos lefedettséggel rendelkezik, a szoftverink, illetve a kapcsolódó üzemeltetési szolgáltatásaink, felhasználói támogatásunk, ügyfélszolgálatunk igénybevételéhez kizárólag internet kapcsolattal szükséges rendelkeznie a meglévő és a leendő ügyfeleknek, ezért a földrajzi elhelyezkedésünk gyakorlatilag másodlagos. Képzéseink és oktatásaink szempontjából viszont fontos, hogy jól megözelíthető és kényelmes helyen található az Ügyfélszolgálatunk, FoKi Oktató Központunk és Irodánk /Budapesten a Corvin köz 4. szám alatt/.