INTERPLUS Kft.

(0)
Követem
Bemutatkozás

Az INTERPLUS Kft. 1990-ben alakult.

Az elmúlt évek alatt megfelelő alapot teremtettünk arra, hogy a tőkeellátottság, fejlesztés, gyártás és logisztika összhangja, a minőség kérdésének rendszerszintű irányítása, és a kor követelményeinek megfelelő teljes kommunikációs rendszer jöjjön létre. Ezzel az INTERPLUS Kft. középkategóriás vállalkozássá fejlődött biztosítva, hogy színvonalában és formájában az európai normáknak megfeleljen. Üzletpolitikánk része, hogy vevői igények alapján olyan üzleti konstrukciókat hozzunk létre, amelyek biztosítják a „tökéletes” vevő kiszolgálást az egyszerű szereléstől a legbonyolultabb fejlesztési munkák elvégzésén alapuló komplett termékgyártásig.

A termék és piacpolitikai fejlesztések eredményeként az INTERPLUS Kft. vevői- és beszállítói- köre stabilizálódott, és két, egymástól teljesen eltérő felhasználói területen alakult ki stabil vevőkör:

Az autóipar (Suzuki, General Motors, Audi, Volkswagen) számára gépkocsi ablakmosó berendezések részegységeit állítunk elő: szórófejeket és csövezéseket csatlakozókkal, szelepekkel.

Termelésünk folyamatosan nő, minőségi célkitűzéseinket sikerült kiválóan megvalósítani. Kapcsolati rendszerünk korszerű informatikai bázison működik. Nemcsak szervezeti, technikai és emberi erőforrás oldalról, hanem a teljes struktúrában biztosítjuk azon feltételeket, amelyek lehetővé teszik, hogy az autóipari és/vagy más vevők igényeinek teljes mértékben eleget tudjunk tenni a jövőben is. Termékeink 95%-a igényli a kézi munkát, így ún. csoportos szerelési folyamatokat végezünk, a folyamatokban célgépeket és ellenőrző készülékeket használunk annak biztosítására, hogy az ember szerepét csak az ésszerűség határáig használjuk ki a termelésben. Szeretnénk kapcsolatba lépni további autógyártó, és háztartási gépeket gyártó cégekkel, hogy a több év alatt megszerzett tapasztalatunkkal, és szaktudásunkkal további vevők igényeit elégíthessük ki. Az INTERPLUS Kft. a folyamatos fejlődés kihívásának is meg akar felelni, így rendszeresen (fejlesztési projecteken keresztül) korszerű technológiákat ill. termékeket kínálunk vevőinek, a meglévő és az új igények kielégítésére, különös tekintettel az autóiparra. E cél érdekében, pl.: korábban kidolgoztuk a fűtött szórófejek konstrukcióját, amely korszerű és alacsony költségszintű termékek gyártását teszi lehetővé. A fűtés alkalmas minden autógyár által használt szórófej fűtésére, mert paraméterei rugalmasan változtathatók. Alapfejlesztéseket végzünk a fűtött víztartályok, fűtött csövek területén is, tekintettel arra, hogy a korszerű gépkocsikon ez fontos szolgáltatást jelenthet. Az alapfejlesztéseken kívül alkalmazott fejlesztéseket is végzünk a szórófejek területén. Az INTERPLUS Kft. a minőségbiztosítási rendszerét is folyamatosan korszerűsíti. 1997-ben az ISO 9002 szintről a QS 9000-es szabvány szintre fejlesztettük rendszerünket. Jelenleg az ISO/TS 16949:2009 rendszert működtetjük. Ezzel kielégítjük az autóipari vevők igényét a korszerű minőségirányítás területén, és ezt a szintet kiterjesztjük a többi termékére is. Így biztosítjuk vevőink számára, hogy az INTERPLUS Kft. az együttműködések során gyakorlatilag nem jelent „minőségi” kockázatot a vevők számára. Mindig is kifogástalan minőségű termékeket gyártottunk, és gyártunk, ez a minőségpolitika jelenti cégünk jövőjét. Minőségbiztosításunk, így jövőnk alappillére az óriási tapasztalattal, és szakértelemmel rendelkező szakembereinken nyugszik. Beláttuk, hogy a fejlett géppark mellett a legfontosabb a megfelelően képzett szakember gárda, melyet lehetőségeinknek megfelelően folyamatosan továbbképzünk.

 

 

Ennek a cégnek nincs aktív hirdetése

Lépj velünk kapcsolatba

https://www.allasmindenkinek.hu/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=0abfa