igm Robotrendszerek Kft.

Követem

Ennek a cégnek nincs aktív hirdetése

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

igm Robotrendszerek Kft.

(0)

About Us

Az igm Robotersysteme AG a Global Welding Technologies Csoport tagjaként és vezető vállalataként a hegesztés automatizálás területén több, mint 50 éves múltra tekint vissza. Már a 80-as évektől kezdve mélyreható tapasztalattal rendelkezik a szenzorvezérelt komplex hegesztő- és vágórobotok területén. A gazdaságos összmegoldások mellett individuális, a vevői igényeknek megfelelő rendszereket is kínál. Az igm a gép- és acélszerkezetgyártás minden területén eddig több, mint 4000 rendszert telepített sikeresen világszerte.

Leányvállalataival és értékesítő szakmai partnereivel világszerte ma több, mint 20 országban egyedüli gyártóként és szállítóként jelenik meg az automatizált vágás és hegesztés technikában, az ívhegesztéstől kezdve, a lézer- és elektronsugaras eljárásokig. Egyedüli osztrák robotgyártó, amely elsősorban speciálisan ívhegesztésben fejleszt és mindenféle alkalmazásnál nagy szaktudással áll a vevők rendelkezésére.A Föld minden országába exportál a tehergépjármű iparnak, földmunkagép gyártóknak, vasút- és tartályépítőknek, kazángyártásnak, hajóiparnak és ezzel a berendezései számos neves cégnél a gyártás fő gerincét képezik.

Az ajánlott termékpaletta a tisztán egyedi hegesztő rendszerektől egészen a többcellás komplett gyártósorokig terjed. A rendszerek kulcsrakészen készülnek, vagy már meglévő berendezésekbe kerülnek integrálásra.