FMA Hungary – Baba és Gyermek Modellügynökség

Követem

Ennek a cégnek nincs aktív hirdetése

FMA Hungary – Baba és Gyermek Modellügynökség

Leírás a cégről

FMA MODELAGENCY

BUDAPEST/HUN/ LONDON/UK/ TENERIFE/ES/

MAGYARORSZÁG LEGKERESETTEBB GYERMEKMODELLJEI MÁR HOZZÁNK TARTOZNAK! CSATLAKOZZ TE IS!

Az FMA Modellügynökség 2008 novemberében alakult meg BT. formájában. Nem titkolt célunk az volt, hogy rövid idő alatt Magyarország legkeresettebb és legismertebb gyermekmodell ügynökségét építsük fel belőle. Saját tematikánknak és a stábtagok (akik nélkül ma nem lehetnénk ott, ahol) véget nem érő, lendületes munkájának köszönhetően 2 éven belül már kineveltük’ Magyarország legsikeresebb baba és gyerekmodelljeit melyről a magyar média is rendszeresen számolt/számol be. Ezt követően már nem volt megállás..,
A BT-ből KFT formáció lett, majd az egyre több nemzetközi felkérés és kiközvetítés következtében 2013-ban elérkezett ügynökségünk életében a nagy fordulópont. Az FMA Model Agency a Kanári-Szigeteken (ES-Tenerife) lett bejegyezve. Ennek következtében, modelljeink gyorsabban és sikeresebben vállalhattak/vállalhatnak fotózásokat és forgatásokat Európa bármely országaiban.  A helyszín természeti adottságának köszönhetően télen nyáron eltudjuk készíteni a nagyobb nemzetközi márkák, főként nyári –óceánparti katalógusait (lásd* CcC, Pepe Jeans London kids, Koalalumpur stb..).

Másik nagy központunk London (UK), ahová havi rendszerességgel utaztatunk baba és gyerekmodelleket, akikre az élményeken túl, nagyobb lehetőségek is várnak. Az ezzel kapcsolatos beszámolókat/képekkel, facebookadatlapunkon is folyamatában közzétesszük.

Magyarországi központunk Budapest. A válogatásokat, belső forgatásokat a stúdióban bonyolítjuk le. Természetesen sok más esetben külső’ helyszíneken dolgoznak modelljeink (pl.. filmstúdió vagy az ország bármely pontja, ahová közösen utazunk el vagy egy külső koordinátorunk várja a modelleket/családokat).

Modelljeink adatainkat védelmének érdekében, megrendelőink számára saját login-nal rendelkező belső adatbázist használunk (külföldi szerveren).

Fő szolgáltatásunk a magyarországi és nemzetközi modellközvetítés, reklámügynökségek számára, de ezen felül vállalunk host -és hostess közvetítést, valamint színvonalas szépségversenyek és divatbemutatók megszervezését, lebonyolítását.

Fontos! Az FMA stábtagjai, szigorúan család centrikusak így szakmailag és emberileg is megfelelően értünk a gyerekekhez. Tematikánk, hogy ne csak ügyfélként, hanem családtagként is neveljük/tereljük őket. Vigyázunk és figyelünk rájuk éppen ezért nálunk a gyermek az első és csak ezt követően következnek a szülők.  Ha úgy érezzük, hogy egy baba -gyerek vagy tini számára megterhelő lehet egy fotózás (pl. lázas), azonnal leállítjuk a munkát és egy másik modellel folytatjuk azt!

Ügynökségünk a kezdetek óta, viszonylag sok esetben támogat és hoz létre jótékonysági akciókat, ahol főként a segítségünkre rászoruló gyermekeket támogatjuk, tesszük szebbé a napjaikat. Az ilyen akciók legfőképpen gyermekkorházakban, bevásárlóközpontokban, valamint különböző intézményekben zajlanak le.

FMA Hungary

Kövess minket

Facebook
Twitter