EXACT Personal UG

(0)
Követem
Bemutatkozás

Német Munka

Német Munkaközvetítő cégünk 2016-ban alakult Bajorországi székhellyel. A 2012-ben alapított  Német Munka Kft -ből nőttük ki magunkat német bejelentésű németországi munkaközvetítő céggé. Házaspár vagyunk.

Német cégbejegyzéssel és német székhellyel bírunk, amelynek köszönhetően sokkal nagyobb bizalommal fordulnak hozzánk a német és osztrák munkaadók munkarő igényükkel.

Profilunk: INGYENES munkaközvetítés németországi és ausztriai munkahelyekre, német és osztrák állásokra szállás biztosításával. Feltétel a legalább alap (A1) német tudás.

Weboldalunk ingyenes önéletrajz készítő App-ja segítségével pár perc alatt készíthet önéletrajzot és máris jelentkezhet a kiválasztott munkára. Az önéletrajznak igen fontos szerepe van, mert a kiközvetítés önéletrajzzal történik, tehát annak megtekintésével kap a munkaadó a Jelöltről képet. Az első benyomás tehát nagyban függ az önéletrajz tartalmától és nem utolsó sorban a fényképtől.

Jelentkezése után (maximum 1-2 nap) telefonon keresni fogjuk és kiválasztjuk azt az állást, amelyre Ön az önéletrajzával ki lesz közvetítve.

Kiközvetítése után 1-3 napon belül lehet számítani egy német nyelvű telefonhívásra a munkaadótól, akivel lehetősége lesz a továbbiakat megbeszélni. Kölcsönös szimpatizálás esetén máris megegyezhetnek pl. a kiutazás időpontjában, pontosíthatják a munkahely és a szállás címét, illetve amit még fontosnak tart…

Önéletrajz elkészítésére itt:  https://www.nemetmunka.hu/oneletrajz-keszito/

Ennek a cégnek nincs aktív hirdetése

EXACT Personal UG

.... és megoldódik!
Cég információk
  • Nyitott pozíciók száma 0 db
  • Cím 83224.Grasau, Oberdorf 14

Lépj velünk kapcsolatba

https://www.allasmindenkinek.hu/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=a72ca