DAV Mérnöki Kft.

Követem

DAV Mérnöki Kft. 1 álláshirdetést tett közzé

DAV Mérnöki Kft.

Leírás a cégről

Elsősorban tényleges építőipari kivitelező cég vagyunk saját fizikai létszámmal, valamint a teljes körű tervezéshez és megvalósításhoz szükséges eszközökkel, gépekkel, telephellyel.

Magyar tulajdonú vállalkozásként a kivitelezői piacon több mint 20 éve vagyunk jelen, ez idő alatt jelentős tapasztalatot szereztünk dongacsarnokok és más épületszerkezetek komplex kivitelezésében. Stabil cégháttérrel, állandó, összetartó kollektívával rendelkezünk. Építőipari projektmenedzsmentre is kiterjedő munkánkat igyekszünk saját eszközeinkkel megvalósítani, amelyek között több olyan is akad, ami Magyarországon vagy akár a világon is egyedülálló.

Több mint 20 éve a vékony acéllemezek építéshelyi feldolgozására szakosodtunk, technológiánkkal számos beázásmentes épületet kiviteleztünk, többek közt mezőgazdasági csarnokot, gabonatárolót, szénatárolót, fedett géptárolót és egyéb ipari létesítményeket. A hagyományos építési módok esetében a gyártóüzemben készült építőelemeket viszik az építési helyszínre, mi ezzel szemben a gyártóüzemet visszük oda. Ezzel a technológiával egyedülállók vagyunk nemcsak Magyarországon, hanem Európa nagy részén is.

Kövess minket

Facebook
Twitter