Bí-Bor-Ász Kft.

Követem

Bí-Bor-Ász Kft. 1 álláshirdetést tett közzé

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Bí-Bor-Ász Kft.

Minden, amire egy borásznak szüksége lehet. - www.bi-bor.hu- a borászok webboltja
(0)

About Us

Üzleteinkben és webáruházunkban szőlészeti és borászati termékeket, megoldásokat talál a telepítéstől a borkezelésen át a palackozásig!

Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú és 1999 óta szolgálja ki Magyarország szőlészeti – borászati. Európai beszállítóink 90%-a gyártó cég, ezzel biztosítva a legjobb ár-érték arányú gépeket, eszközöket és kezelőanyagokat. Több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a szőlészeti és borászati termékek tekintetében. Fejlődésünk mind minőségi, mind mennyiségi vonalon töretlen. Raktárkészletünkről termékeink folyamatosan a rendelkezésükre állnak. Teherautóinkkal az ország egész területére szállítunk ki.

SIKERÜNK ZÁLOGA AZ ELÉGEDETT PARTNER!

Szaktudásunkat, tapasztalatainkat, kapcsolat- és információs rendszerünket a lehető legjobb tudásunk szerint használjuk fel, hogy ennek a nagy kihívásnak eleget tegyünk! Támrendszereinknél összegyűjtöttük a szőlészek sok éves tapasztalatait, hogy egy modern – a jelen és jövő technológiájának is megfelelő – megoldást nyújthassunk Önöknek. Garantáljuk a rugalmasságot és a szállítási idők betartását. Készséggel állunk Ügyfeleink rendelkezésére szőlészeti, borászati és a támrendszerek összeállításával kapcsolatos kérdésekben.

Office Photos