Alprosys Kft.

(0)
Követem
Bemutatkozás

„Válassz olyan szakmát, amit szeretsz, és akkor soha az életben nem kell dolgoznod” – ezt állítólag a kínai filozófus, Konfucius mondta.

Te is szereted a szakmád és élvezed, ha a munkádban a szakmai tudásod mellett a kreativitásodnak is szerep jut? Mert mi itt az Alprosysnál igen, hiszen a célgépgyártás területén mindkettő teret kap.

Az ALPROSYS Célgépgyártó Kft. 1996-ban kezdte meg működését az egyedi gépgyártás területén. Közel három évtizedes tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy a hazai egyedi gépgyártó cégek közül ma már a nagyobb vállalatok közé tartozik társaságunk.

Vállalatunk termelő berendezéseket állít elő az ipar számára, és a megrendelőink általában speciális kérésekkel keresnek meg bennünket. Jellemző, hogy az Alprosysnál mindenből egy készül, és mindig a vevő igényei szerint dolgozunk. Megrendelőink az innovatív, rugalmas kiszolgálást keresik, érzékenyek a minőségre, és fontos számukra a határidők pontos betartása, ennek igyekszünk megfelelni. Fő célunk a folyamatos és dinamikus fejlődés, elsősorban a hatékonyság, a hozzáadott érték növelése terén.

Hiszünk a csapatunk erejében! A minőségi színvonal megtartásában kulcskérdés kollégáink folyamatos szakmai képzése, a csapat összetartása, és komoly értékként tekintünk munkatársaink megszerzett tapasztalataira.

Törekszünk rá, hogy az általunk nyújtott juttatások versenyképesek és rugalmasak legyenek.

Stratégiai célunk az általunk gyártott termékek hozzáadott értékének növelése, a szakmai kompetenciák fejlesztése egyéni és vállalati szinten, hogy minél összetettebb és bonyolultabb folyamatok megtervezésére, eszközök, gépsorok elállítására legyünk képesek. Folyamatos szakmai fejlődésünk ad garanciát arra, hogy a nemzetközi piacokon is megőrizzük és erősítsük versenyképességünket.

Értékeljük és elismerjük egymás ismereteit és erőfeszítéseit, hogy így együtt alakítsuk cégünk sikeres jövőjét!

Ennek a cégnek nincs aktív hirdetése

Cég információk

Lépj velünk kapcsolatba

https://www.allasmindenkinek.hu/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=7ee5a