Aktív Ipari Építőipari és Kereskedelmi Kft.

(0)
Követem
Bemutatkozás

Rólunk:
Vállalatunk múltja 1990-re nyúlik vissza mikor a Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinát legkiválóbb építőipari szakemberi megalapították a ma is 100 % magyar tulajdonú Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft-t. Társaságunk fő profiljául az építőipari, szakipari és épületgépészeti kivitelezést, valamint a kohászati, épületgépészeti termékek és szerszámok kereskedelmét választotta.

Teljes humánerőforrás állomány: 153 fő

 

Építőipari generálkivitelezés:

Mérnökeink, technikusaink, szakmunkásaink képesek a létező legmodernebb műszaki vívmányok alkalmazására, illetve a projektek határidőn belüli teljesítésére legyen szó magas- és mélyépítésről, szakipari vagy épületgépészeti tevékenységről. Csapatunk tagjai rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol a meglévő tudásuk felfrissítése mellett, az aktuális csúcstechnológiákat is elsajátíthatják. Ehhez méltóan a gépi felszereltségünket és technikai hátterünket a legfejlettebb eszközökkel ruházzuk fel. Gépparkunk állapotát folyamatosan figyelemmel követjük és karban tartjuk a még hatékonyabb működés érdekében.

Kereskedelem:

 

Bács-Kiskun és Csongrád megyében található 6 kereskedelmi egységünk a lakossági igények kielégítése mellett nagy hangsúlyt fektet a kis és közepes szakipari vállalatok elvárásainak való megfelelésre.  Épületgépészeti és szerszámtermékek, valamint acélanyagok forgalmazását ellátó áruházaink széles áruválasztéka, állandó raktárkészlete és munkatársaink szakértelme garantálja a vásárlók elégedettségét.

Aktív Szakáruházak megalakulása kronológiai sorrendben:

1992 – Baja (Szerelvény és szerszám áruház)
1992 – Baja (Vastelep)
1993 – Bácsalmás

1995 – Kiskőrös

1996 – Kalocsa

2003 – Kiskunhalas

2018 – Szeged

2017-óta tartó telephelyfejlesztési-programunknak köszönhetően bácsalmási üzletünk eladóterét jelentősen megnöveltük, illetve mind belülről, mind pedig kívülről teljes átalakuláson esett át. Ezzel korszerű munkakörnyezetet biztosítottunk munkatársaiknak, illetve vevőbarát környezetet a Bácsalmás és környéki lakosoknak.

2018-ban átlépve a megye határt Szegeden egy a cég új arculatát tükröző áruház került megépítésre. A több mint 4500 m2 alapterületű szegedi szakáruház és acélraktár lehetőséget biztosít a forgalmazott termékek felhasználóbarát bemutatására, illetve a széles, a megközelítőleg 10.000 cikket számláló áru portfólió állandó raktározására.

 

Október 29-én átadtuk az Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft. kalocsai telephelyét, amely 2020-ban teljes megújuláson esett át. Egy nagyobb, modernebb raktárcsarnok épült az acéltermékek forgalmazására, amelynek 1200 m2-es alapterületéről széles választékban kínáljuk vasanyagainkat. Emellett szakáruházunkban is teljes arculatváltás történt. Megújult üzletterünkkel és a megnövekedett termékkínálatunkkal a jövőben az épületgépészeti és a szerszám termékek után érdeklődők minden igényét igyekszünk kielégíteni

 

Nagykereskedelem:

Működési körünket nagykereskedelmi tevékenységgel egészítettük ki. Szerződött partnereinket nagykereskedelmi webáruházunkon keresztül szolgáljuk ki. Nagykereskedelmünk termékportfóliójába tartozik többek között az épületgépészeti, fűtéstechnikai termékek, a vízkezeléshez kapcsolódó termékek körének, valamint a szerszámok kereskedelme.

E-kereskedelem:

Felismerve az E-kereskedelemben rejlő lehetőségeket, 2016 év végével az Aktív Kft. elindította saját webáruházát www.aktiv.hu címen. Webáruházunk termékösszetétele nagyban megegyezik üzleteinkével, így helyet kaptak benne a szerszámgépek, kézi szerszámok, kerti termékek, fűtőkészülékek, háztartási gépek, konyhai és fürdőszobai termékek. Egyre bővülő termékválasztékunkkal igyekszünk mind a lakosság, mind pedig a szakipari vállalatok igényeit kielégíteni.

Ennek a cégnek nincs aktív hirdetése

Cég információk

Lépj velünk kapcsolatba

https://www.allasmindenkinek.hu/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=92eff