SZOLGÁLTATÁS ÉRTÉKESÍTŐ

Online képzési rendszert fejlesztő és működtető cég megbízásából keresünk munkatársat, akitől ezen szolgáltatások értékesítésében várnak segítséget kiemelkedő fizetésért az alábbi pozícióba:

SZOLGÁLTATÁS ÉRTÉKESÍTŐ

Az álláshoz tartozó elvárások

Mind az iroda, mind a leendő kolléga remek kilátással rendelkezik, hiszen egy támogató csapat tagjaként lépésről lépésre tud beletanulni a pozícióba, ahol teljesen tiszta elvárások várják.
Nem call centerest keresnek, viszont havi 250 telefonhívás szükséges lesz a megfelelő számú leadek “beszerzésére”.
Nem is asszisztenst keresnek, de mindezt egy CRM rendszerben rögzíteni is kell, hogy könnyen tudj készíteni napi/heti szintű riportokat a teljesítményedről.
Egy talpraesett, az üzleti életben már tapasztalatot szerzett értékesítőt keresnek, akinek fontos a személyes kapcsolat, mivel az utánkövetések nagy része “offline” történik, mint ahogy az általuk szervezett rendezvényeken is személyesen kell majd megjelenned.
Természetesen van céglista, amivel el tudsz indulni, viszont a későbbiekben elvárás lesz a saját kapcsolati háló építése.

Megbízóról:
Dobedu online képzési rendszeréért Magyar Minőség Háza díjat kapott, szolgáltatásaival azon dolgozik, hogy egy vállalatnál a betanítás esetén ne a vezetőnek kelljen újra és újra ugyanazt elmondania az új kollégának, hanem ezt egy erre kialakított online oktatási rendszer végezze.
Ennek egyik hatása, hogy a vezetőknek 90%-kal csökken a betanításra fordított ideje, amit más, menedzseri szintű feladatok ellátására tudnak fordítani

Amit kínálunk

Munkádat nem csak anyagilag fogják elismerni, hiszen a céges kultúra része a támogató, pozitív hozzáállás, valamint az élethosszig tartó tanulás mellett a teljesítmény elismerése is, amit egy kiemelkedő alapfizetés mellett teljesítmény arányos jutalékot ajánlanak.

Munkavégzés helye

Magyarország

Jelentkezés

Ha úgy gondolod, hogy részt vennél a magyarországi vállalkozások fejlesztésében, segítve őket abban, hogy elérjék a következő szintet, és mindezt örömmel mondod el nekik telefonon és személyesen egyaránt, akkor várjuk szakmai, eddig elért eredményeidet is tartalmazó önéletrajzodat a e-mail címen. Minden pályázatra válaszolunk.

Jelentkezés az állásra Jelentkezés LinkedIn-en keresztül Jelentkezés Facebook-kal
Álláshirdetés megosztása
Cég információk
  • Slogan Munka. Élet. Siker.
Connect with us

Kövess minket

Facebook
Twitter