Sofőrt / logisztikust keresünk – bejelentett 8 órás állás

Bővülünk!! Dinamikusan növekvő csapatunkba keresünk sofőrt, munkaerőt, heti 40 órás munkára!

MIBŐL ÁLL A MUNKA OROSZLÁNRÉSZE?
A cégünk saját tulajdonában található kisteherautóval (B-kategóriával vezethető), szerződött Budapest-belvárosi irodaházainkból a kollégáink által szállításra előkészített szelektív hulladékot, előre egyeztetett meghatározott rendben begyűjteni, majd budapesti újrahasznosító telepekre beszállítani. A feladat része a pakolás, minimális adminisztráció, amit folyamatában könnyen be tudsz tanulni és elsajátítani.

AZ IDEÁLIS JELÖLTÜNK:
– illeszkedik fiatalos / energikus csapatunkba (akár diák is lehet), elkötelezett a környezetvédelem iránt,
– megbízható, pontos, önálló munkavégzésre képes, rendszerető
– B kategóriás jogosítvánnyal és vezetési tapasztalattal rendelkezik.

Lehetsz évkihagyó diák, munkahelyében bizonytalan, stabil munkahelyet, vagy akár munkatapasztalatot kereső is! A betanítást végző logisztikus kollégák gondoskodnak arról hogy a teljes munkafolyamatot önállóan el tudd végezni.

MIT KÍNÁLUNK?
Korrekt piaci fizetést (bruttó 240-250e Ft), megbecsülést és rugalmas időbeosztást, valamint egy szuper csapatba való beilleszkedést, annak minden pozitív hozadékával! Túlóra esetén munka tv. szerinti túlórabér!

A feladatok igen változatosak, szelektív hulladék mozgatása mellett, beszerzéssel, áruszállítás is kell foglalkoznia a leendő kollégánknak – az egyik legfontosabb a megfelelő fizikum és munkaalkalmasság.

HOL ÉS HOGYAN JELENTKEZHETEK?
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal illetve egy rövid bemutatkozó e-mail megküldésével tudsz a recobin@recobin.hu e-mail címre küldött “Logisztika jelentkezés – Recobin” tárgyú levéllel.

Bővebb információ…

  • Tapasztalat Kevesebb, mint egy év
  • Végzettség Általános iskola
  • Nyelv Nem igényel nyelvtudást
  • Ez a hirdetés lejárt!
Álláshirdetés megosztása
Connect with us

Kövess minket

Facebook
Twitter