Sofőrt keresünk dinamikusan fejlődő bor webshopunkhoz

Bor birodalmunk egyre táguló határai miatt, fontos „elemmel” bővülnénk, azaz keressük precíz és profi gépesített futárunk

Várunk, ha

 • élsz-halsz a vezetésért (már az oviban is autó volt a jeled 😉),
 • a budapesti szűk utcák és a hosszabb belföldi utak sem rémisztenek meg,
 • türelmes vagy a közlekedés türelmetlen résztvevőivel szemben is,
 • legalább B kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezel és legalább 3 éve vezetsz,
 • olyan tulajdonságokkal tudsz segíteni minket, mint gyors problémamegoldó készség, precizitás, maximalizmus, fizikai erőnlét (nem titkoljuk, hogy kell majd pakolni bőven), önállóság, felelősségteljesség. Egy kicsit hosszúnak tűnhet a lista, de a lényeg, hogy nem szeretnénk és nem is fogunk fölötted állni egész nap, ezért szükségünk van a szupererődre és a megbízhatóságodra, hogy támogatni tudd a csapatot.

Mi vár rád feladatok terén?

Vidéki átadópontjainkra csomagok szállítása, szabad kapacitás esetén budapesti és agglomerációba tartozó címekre csomagok kézbesítése, a csomagok átadás/átvétel során kézi anyagmozgatás, szállítási dokumentációk kezelése, a szállító járgányunk megfelelő műszaki állapotának és tisztaságának biztosítása és raktáros csapatunk támogatása földön, vízen és levegőben, de mindenképp négykeréken.

És előnyök terén?

 • kiszámítható időbeosztás a hét 5 munkanapján, bejelentett fix fizetéssel,
 • egy fiatalos, pörgős, maximalista csapatban fogsz dolgozni, ahol számíthatsz a másikra. Ez egy olyan hely, ahol számítanak az ötleteid és ha megvalósíthatóak akkor azokat be is vezetjük.
 • a logisztikát, azon belül is a szállítmányozást érintő fontos döntésekben kikérjük a véleményed, ezért is fontos, hogy átláss minél több dolgot és kivedd a részed a változásokban.
 • a munka izgalmas és változatos, sosem áll meg az élet. Nem érjük be kevesebbel, mint hogy az ország leggyorsabban szállító boros webáruháza legyünk.
 • sofőrként szerintünk tetszeni fog, hogy kicsiből folyamatosan növünk – a cél a már említett birodalom határainak folyamatos feszegetése!

Hogyan fog kinézni egy napod sofőrként?

Délelőtt a belvárosi raktárunk által összekészített csomagokkal jól megtöltjük az autódat, jól megtervezzük az utat és várunk vissza újabb és újabb körre. A szállítások során vevőkkel és partnerekkel egyaránt fogsz találkozni, így bár sok időt töltesz az autóban mégis sok emberrel fogsz kapcsolatba kerülni. (ha idáig eljutottál az olvasásban az jó hír, javaslom jegyezd meg a következő titkosjelszót: nitroparafa ) Biztosan lesznek különleges szállítások és expressz rendelések is, ahol nem elég a raktárban szélsebesen összekészíteni kelleni fog a Te tapasztalatod is, hogy gyorsan de biztonságosan célba jusson. Persze a munka mellett csupa móka és kacagás az életünk így fogunk enni is legalább egyszer és naponta többször, de legalább kétszer kicsit szusszanunk is közösen. Az szinte biztos, hogy unatkozni nem fogsz!

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küldd el CV-det, a jelszót és egy rövid motivációs levelet arról, hogy miért te vagy a mi emberünk a karrier@vaxcobeverages.com-ra és logisztikai vezetőnk Görgényi-Nagy Szabolcs hamarosan keresni fog a továbbiakkal kapcsolatban.

Bővebb információ…

 • Tapasztalat 1-3 év
 • Végzettség Szakiskola / szakmunkás képző
 • Nyelv Nem igényel nyelvtudást
Jelentkezés az állásra Jelentkezés LinkedIn-en keresztül Jelentkezés Facebook-kal
Álláshirdetés megosztása

Kövess minket

Facebook
Twitter