SOCIAL MEDIA MANAGER

Social Media Managerként a közösségi platformokon képviseled majd a csapatot és az ügyfeleinket. Elsősorban LinkedIn, Facebook, Twitter és Pinterest csatornákon. Másodsorban az összes többi nagyobb közösségi felületen. Posztokat írsz, tervezed az online kommunikációt, reagálsz a beérkező kommentekre.

Kifejezetten előnyt jelent az analitikus szemlélet. Ha készítettél már Tone of Voice guide-ot, ismersz social analytics szoftvereket és képes vagy a kommunikációd a mért adatok alapján módosítani.

Az Astro 2015-ben alakult performancia ügynökség. A portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete és az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

MILYEN KÉPESSÉGEKET KERESÜNK BENNED:

HOGY JELENTKEZHETSZ?

Küldj egy emailt, a levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az email címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz legyen az is bele írva és ne kelljen a CV-dből bogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot. A fényképes verzió preferált.

Bővebb információ…

  • Tapasztalat 3-5 év
  • Végzettség Főiskola
  • Nyelv Angol
Jelentkezés az állásra Jelentkezés LinkedIn-en keresztül Jelentkezés Facebook-kal
Álláshirdetés megosztása
Cég információk
  • Adószám 25149205242
Connect with us

Kövess minket

Facebook
Twitter