RENDEZVÉNY ÉRTÉKESÍTŐ

Üzleti rendezvények szervezésével foglalkozó cég megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

RENDEZVÉNY ÉRTÉKESÍTŐ

Az ideális jelölt

Szolgáltatások értékesítésében várnak tőled segítséget kiemelkedő fizetésért – a hirdetés végén számszerűsítek is.
Mind az iroda, mind a leendő kolléga remek kilátással rendelkezik, hiszen egy támogató csapat tagjaként lépésről lépésre tud beletanulni a pozícióba, ahol teljesen tiszta elvárások várják.
Nem call centerest keresnek, viszont havi 250 telefonhívás szükséges lesz a megfelelő számú leadek “beszerzésére”.
Nem is asszisztenst keresnek, de mindezt egy CRM rendszerben rögzíteni is kell, hogy könnyen tudj készíteni napi/heti szintű riportokat a teljesítményedről.
Egy talpraesett, az üzleti életben már tapasztalatot szerzett munkatárs jelentkezését várjuk, akinek fontos a személyes kapcsolat, mivel az utánkövetések nagy része “offline” történik, mint ahogy az általuk szervezett rendezvényeken is személyesen kell majd megjelenned.
Természetesen van céglista, amivel el tudsz indulni, viszont a későbbiekben elvárás lesz a saját kapcsolati háló építése.

Megbízóról:
Üzleti rendezvények szervezésével foglalkozó cég, amely azért szervez kapcsolatépítő rendezvényeket, üzleti találkozókat, szakmai tréning sorozatokat és mesterelme találkozókat, hogy az azon részt vevő cégtulajdonosok, vezetők meg tudják tenni a következő lépést a kitűzött céljuk felé.

Amit kínálunk

Munkádat nem csak anyagilag fogják elismerni, hiszen a céges kultúra része a támogató, pozitív hozzáállás, valamint az élethosszig tartó tanulás mellett a teljesítmény elismerése is, de már alapfizetésként bruttó 600.000.- forintot ajánlanak plusz a bónusz.

Szeretnéd segíteni vállalkozók fejlődését, hogy vállalkozássá váljanak?
Vagy már meglévő vállalkozásokat, hogy a következő szintre lépjenek?
Ha igen, akkor mindenképp jelentkezz!

Munkavégzés helye

Budapest

Jelentkezés

Ha úgy gondolod, hogy részt vennél a magyarországi vállalkozások fejlesztésében, segítve őket abban, hogy elérjék a következő szintet, és mindezt örömmel mondod el nekik telefonon és személyesen egyaránt, akkor várjuk szakmai, eddig elért eredményeidet is tartalmazó önéletrajzodat a JELENTKEZÉS AZ ÁLLÁSRA gombra kattintva!

Jelentkezés az állásra Jelentkezés LinkedIn-en keresztül Jelentkezés Facebook-kal
Álláshirdetés megosztása
Cég információk
  • Slogan Munka. Élet. Siker.
Connect with us

Kövess minket

Facebook
Twitter