Közbeszerzési referenst keresünk!

Építőipari vállalathoz
Közbeszerzési referens
munkatársat keresünk
Munkavégzés helye: Budapest
Munkaidő: 4 vagy 8 órában is végezhető

Közbeszerzési pályázatok kezelésében tapasztalt vagy? Eléggé precíz vagy ahhoz, hogy kevés hiánypótlással dolgozz ezen a területen? Kellően maximalista vagy, de képes vagy az emberekkel jó együttműködést kialakítva elérni egy-egy pályázat sikerességét?

Megbízónk 20 éve építőipari generál kivitelezéssel foglalkozó, kizárólagos magyar tulajdonban lévő cég. Munkáikat közbeszerzési pályázatok útján szerzik, így nagyfokú tapasztalattal, szervezettséggel bírnak ezen a területen. Kiemelt projektjeik közé tartozik a Pécs MÁV Vasútállomás felvételi épület felújítási munkái, Bugát Pál Kórház – főépület – Déli szárnyának bővítése. A cég sikereit a kiváló minőség biztosítása mellett eredményorientált, összetartó csapatának köszönheti, ahol számíthatnak egymásra a munkatársak, ahol stabilan határidőre ki van fizetve mindenki munkája, ahol közös tevékenységek vannak, ahol érték az ember.

Ez a pozíció kiemelt fontossággal bír és közvetlenül az ügyvezető iránymutatásai alapján, de magas fokú önállósággal működik. Fő tevékenységed lesz a közbeszerzési eljárások levezénylése elejétől a végéig. Fontos, hogy képes legyél kontroll alatt tartani ezeket és elérd, hogy megvalósuljanak. EKR rendszerben kell majd dolgoznod, így elengedhetetlen, hogy legyen benne kellő tapasztalatod. Amennyiben szereted a kihívásokat további lehetőségek várnak.

Ez egy nagyszerű lehetőség számodra, hogy egy szakmailag elismert, innovatív, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó csapat kiemelt tagja legyél.

Bővebb információ…

  • Tapasztalat 1-3 év
  • Végzettség Egyetem
  • Nyelv Nem igényel nyelvtudást
Jelentkezés az állásra Jelentkezés LinkedIn-en keresztül Jelentkezés Facebook-kal
Álláshirdetés megosztása

Kövess minket

Facebook
Twitter