Betanított munkák Gyomaendrődön!!! 1 jelentekezés

Szeretnéd tudásodat és munkatapasztalatodat Békés megyén belül kamatoztatni? Szeretnél egy dinamikusan fejlődő, több mint 20 éve működő hazai középvállalat szorgos csapatának a tagja lenni?

Betanított munka 1

Befejező részlegünkbe keresünk munkatársat csomagolási, rakodási munkára. Az új kollégánk feladata lesz az elkészült apró fa termékek felületének kezelése és javítása, majd csomagolása, dobozolása és rakodása a művezető irányítása mellett.

Bővebb információért hívj minket:

Tel.: 06-70/395-48-88

Betanított munka 2

Befejező részlegünkbe keresünk munkatársat csomagolási, rakodási munkára. Az új kollégánk feladata lesz az elkészült bútorok csomagolása, élvédőzése, (későbbiekben üvegezése), szállításra való előkészítése a telepvezető útmutatása alapján. A munkavégzés egy műszakos munkarendben történik.

Bővebb információért hívj minket:

Tel.: 06-70/367-38-84

Betanított munka 3

Modern gépekkel felszerelt asztalos részlegünkbe keresünk új munkatársat asztalosipari termékek részfeladatainak elvégzésére. Az új kolléga feladata lesz fa alkatrészek összeillesztése, kivágása, ragasztása. Asztalos végzettség előny, viszont nem feltétel! Pályakezdők jelentkezését is várjuk! A munkavégzés egy műszakos munkarendben történik.

Bővebb információért hívj minket:

Tel.: 06-70/367-38-84

Telephelyünk könnyen megközelíthető gépkocsival műúton, viszont a buszmegálló és a vasútállomás is 10 percnyi sétára van. Vidékről bármelyiket is válaszd, mi támogatjuk bejárásod!

Bővebb információ…

  • Tapasztalat Kevesebb, mint egy év
  • Végzettség Általános iskola
  • Nyelv Nem igényel nyelvtudást
  • Ez a hirdetés lejárt!
Álláshirdetés megosztása
Cég információk
  • Adószám 12573826-2-04

Kövess minket

Facebook
Twitter