ATENA – piacvezető

Nálunk az összes TOP előnyt egy fedél alatt találja meg!

 

Munkavállalói juttatások, előnyök:

1. Összeállítottuk Önnek Németország, Ausztria, Hollandia vagy Anglia aktuális állásajánlatainak legszélesebb kínálatát.

2. Az ATENA-nál hetente kétszer (hétfőn és csütörtökön) kérhet a lehető legmagasabb előleget, mégpedig a fizetés 50%-nak magasságáig.

3. Ingyenesen biztosítjuk Önnek a szállást. Segítünk Önnek az utazással és az utazás során elérhetőek leszünk telefonon.

4.Hozzájárulunk Önnek az ápolói tanfolyamra vagy nyelvtanfolyamra 150€ összeggel, amennyiben legkésőbb a tanfolyam elvégzésétől egy hónapon belül elkezd nálunk dolgozni és legalább egy hónapot ledolgoz cégünknél.

5. Nálunk nem fizet semmilyen regisztrációs vagy közvetítési díjat.

6. A munkacsoportunk az egyik legnagyobb a munkaközvetítő ügynökségek közül. Több mint 100 professzionális tanácsadóból áll, akik a nap 24 órájában a hét minden napján rendelkezésére állnak.

7. Nálunk lehetősége van munkaszerződésre dolgozni, amely minden szociális juttatásra jogosítja Önt, mint például a fizetett szabadság, táppénz, nyugdíj, stb.

8. Lehetősége van arra, hogy a szerződéses dokumentációt, amely szükséges az együttműködés megkötéséhez, távúton is megkötheti cégünkkel, például otthona kényelméből, anélkül, hogy személyesen látogatna valamelyik fiókunkba.

9. A nyelvtudás felmérése telefonon lehetséges.

10. Nálunk lehetősége van a karriernövekedésre. A munka- és nyelvtudással összefüggő tapasztalatok megszerzésével jobban fizetett munkahelyeket biztosítunk Önnek.

11. Lehetővé tesszük Önnek az utazást anélkül, hogy előre kellene fizetnie az útiköltséget, így Önnek nincs semmilyen kiadása a kiutazás előtt.

12. Ingyenes adminisztratív szolgáltatást biztosítunk az osztrák vállalkozóknak, akik cégünk által dolgoznak. Több száz eurót spórol meg Ausztriában a vállalkozás létrehozásánál, megállításánál, a családi pótlék intézésénél és az adóbevallásnál.

13. Minden ügyfél ajánlásáért, aki munkát keres, vagy olyan cég ajánlásáért, aki munkásokat keres, 100 € és 500 € közötti bónuszt kap tőlünk.

14. Amennyiben közösségi hálózatokon ossza meg hirdetéseinket, értékes nyereményekért folyó sorsoláson vesz részt.

15. Ügyfeleink automatikusan hűség bónuszokat kapnak tőlünk.. …és még sok más előny várja Önt!

 

Elvárások a jelentkező felé:

Nyelvismeret- legalább alap szintű német, angol, vagy holland nyelvtudás

 

Az állás betöltéséhez előnyt jelent

  • szakmai bizonyítvány
  • referenciák
  • jogosítvány

Munkavégzés helye

  • Németország, Auztria, Hollandia, Anglia, Írország, Belgium egész területe

Jelentkezés

Érdeklődés esetén küldje el önéletrajzát az e-mail címünkre vagy hívjon az ingyenes telefonszámra: 06 80 080 265 (külföldről +36 800 80 265) vagy az alábbi telefonszámokon: +421917661067, +421917661068, +421918856690, +421915912965

Bővebb információ…

  • Tapasztalat Kevesebb, mint egy év
  • Végzettség Általános iskola
  • Nyelv Nem igényel nyelvtudást
Jelentkezés az állásra Jelentkezés LinkedIn-en keresztül Jelentkezés Facebook-kal
Álláshirdetés megosztása
Cég információk
  • Slogan Munkánk van az Ön számára
Connect with us

Kövess minket

Facebook
Twitter