1 műszakos anyagmozgatói munka Szekszárdon 1 jelentekezés

Várunk anyagmozgatónak Szekszárdra egy tiszta, nyugodt és biztonságos munkakörnyezetbe, ha jó fizikumú vagy nem riadsz vissza nehezebb fizikai munkától.Szekszárd 25 km-es körzetéből a bejárás megoldott menetrend szerinti járatokkal, és 86 %-ban térítjük a bérleted.Szekszárdi kábelgyártó cégről van szó, ahova egy műszakos munkarendben várják a munkatársakat (8:00-16:00). Jó légkörű cég, ahol van öltöző és étkező, hogy kényelmesebben tudj felkészülni a munkádra.

A bruttó alapbér 840 Ft/ óra, amit ezekkel a pluszokkal egészítünk ki:

  • már a próbaidő alatt havi 8000 Ft cafeteria [Erzsébet-kártya vagy hasonló]
  • éves szinten összesen 200.000 Ft cafeteria
  • prémium a jelenléted után: 30.000 Ft-t fizetünk, ha nem hiányzol
  • ha távolsági busszal jársz majd: 86% bérlettámogatás

Hogyan jelentkezhetek? 

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet, és nyomj a “Küldés” gombra.

Ha személyesen szeretnél velünk beszélni, akkor Zsók György a 06 20 323 1364 -es telefonszámon várja a hívásodat munkanapokon reggel 9 és délután 4 óra között. Írhatsz nekünk e-mailt a zsok.gyorgy@dologido.hu e-mail címre vagy szívesen látunk szekszárdi irodánkban: a Szakszervezetek Házában: az Augusz Imre utca 9-11. (4. emelet) (Szakszervezetek Háza) szám alatt.

Hogyan tovább?

A jelentkezésed kollégánkhoz, Gyurihoz fut be, aki 1-2 napon belül felkeres téged telefonon. A beszélgetés során elmond minden részletet, és felteheted neki a kérdéseidet. Lesz egy személyes elbeszélgetés is, hogy megismerjünk, és te is a leendő munkádat. Ezután megkapod a munkaszerződésedet, majd egy próbanap jön. Ha ezen megfelelsz, és a munka is neked, akkor véglegesítjük a munkaszerződésedet, és már kezdheted is a munkát.

De miért egy munkaközvetítő? Le akarnak nyúlni a fizetésemből?

A munkaközvetítő nem a te fizetésedből szed le. A cégek azért külön fizetnek nekünk, hogy helyettük végezzük a keresést és a papírmunkát. Ez nem a te fizetésedből megy el. A cégeknek azért éri meg, mert nem kell felvenniük egy személyzetist. Neked is megéri, mert képviseljük az érdekeidet, figyelünk az esetleges munkahelyi problémákra.

Bővebb információ…

  • Tapasztalat Kevesebb, mint egy év
  • Végzettség Általános iskola
  • Nyelv Nem igényel nyelvtudást
  • Ez a hirdetés lejárt!
Álláshirdetés megosztása
Connect with us

Kövess minket

Facebook
Twitter